O nama


DISCOVERY - GLOBALNI LIDER NA POLJU

NAPREDNIH SISTEMA TEHNIČKE ZAŠTITE I BEZBEDNOSTI

Discovery kreira i proizvodi moderne i inovativne tehnologije, u svim oblastima zaštite imovine i biznisa. Rešenja mogu biti standardizovana, ali i u potpunosti personalizovana prema potrebama trzista.

20 GODINA ISKUSTVA I HILJADE ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Prateći najnovije svetske trendove, uz stalna ulaganja u istraživanje i razvoj, Discovery nudi rešenja koja pripadaju najnovijoj generaciji sistema za zaštitu i upravljanje. Precizno postavljeni ciljevi i jasna vizija omogućavaju kontinuitet inovacija uz visok kvalitet usluga i proizvoda.

PROFESIONALNA IMPLEMENTACIJA I INTEGRACIJA

U cilju kontinuiranog poslovanja, Discovery je razvio globalnu mrežu lokalnih predstavništva i centara tehničke podrške širom sveta. Uz detaljnu analizu svih poslovnih procesa korisnika, nudimo skalabilna rešenja po principu ključ u ruke. Za Discovery proizvode i rešenja ne postoje ograničenja.

SVEOBUHVATNA BEZBEDNOST

Iako su bezbednosna rešenja u osnovi našeg poslovanja, kompanija Discovery nudi mnogo više od toga. Sa velikim brojem proizvoda i servisa u našem portfoliju, mi se fokusiramo na sve ono što je potrebno da učinimo ljude, vaše poslovanje i vašu imovinu bezbednom.

INTELIGENTNA REŠENJA I NAPREDNA ANALITIKA

Discovery sistemi omogućavaju efikasnije poslovanje, istovremeno kreirajući osećaj bezbednosti kod zaposlenih i posetilaca, što direktno utiče na rast prihoda i zadovoljstvo kupaca. Svi prikupljeni podaci se analiziraju korišćenjem sofisticiranih alata, čime se omogućava pregled celokupnog poslovanja u realnom vremenu.

VIDEO NADZOR - SINERGIJA MODERNOG HARDVERA I INTELIGENTNOG SOFTVERA

Jedan od najbitnijih elemenata svakog poslovanja je uvid u kretanje unutar i van objekta. Video nadzor pruža upravo to i mnogo više - potpunu bezbednost objekta, ali i naprednu analitiku zahvaljujući AI i bleeding edge softverskim rešenjima. Pored obezbeđivanja objekata, i prevencija je jedan od bitnih faktora video nadzora koji igra veliku ulogu u sprečavanju krađe, vandalizma, i odvraćanje potencijalnih počinilaca. Discovery video nadzor kreira osećaj sigurnosti kod kupaca i zaposlenih, istovremeno pružajući veoma bitne podatke koji se mogu koristiti za povećanje produktivnosti.

ALARMNI SISTEMI – SIGURNOST KAO IMPERATIV

Alarmni (protivprovalni) sistemi obezbeđuju zaštitu od neovlašćenog pristupa objektu uz pomoć mreže detektora i time na nenametljiv, ali pouzdan način štite objekte, imovinu i ljude i podižu bezbednost u objektima na viši nivo. Imaju veoma širok spektar primene u tehničkoj zaštiti maloprodajnih objekata, velikih poslovnih centara i objekata specijalnih namena, sprečavajući ulazak neovlašćenih osoba, kao i incidentne situacije nastale usled tehničkih nedostataka u objektima.