Discovery Security Systems

Discovery Security Systems osnovan je 2000. godine sa sedištem u SAD i deo je korporativne grupe Discovery Inc. Predstavlja lidera u proizvodnji  profesionalne opreme za tehničku zaštitu i njene primene kroz uvek inovativna profesionalna rešenja u različitim poslovnim oblastima: Transporta, Logistike, Prodaje, Proizvodnje, Usluga i Državnih institucija.

Poseduje dobro razvijenu globalnu mrežu lokalnih predstavništava i centara tehničke podrške širom sveta koja u potpunosti zadovoljava zahteve mnogobrojnih klijenata na svim meridijanima.

Profesionalna rešenja tehničke zaštite

Doneta je strateška odluka u junu 2006. godine, kada su razvoj i proizvodnja profesionalne opreme za tehničku zaštitu postali bazična proizvodna oblast sa ciljem što boljeg pozicioniranja na svetskom tržištu. Ovakva odluka uslovila je stvaranje posebnog centra za rešenja profesionalne tehničke zaštite lociranog u Velikoj Britaniji i mnogim prodajnim i centrima tehničke podrške širom sveta.

Discovery razvija vrhunsku tehnologiju imlementiranu u sve svoje proizvode za profesionalnu tehničku zaštitu godinama unazad.

Proizvodi i tehnologija

Za istraživanje i kontinuirani razvoj novih proizvoda i rešenja Discovery godišnje reinvestira značajan deo svojih prihoda.

Discovery nudi potpuna profesionalna rešenja tehničke zaštite svojom impresivnom paletom proizvoda i aplikacija za upravljanje. Svi zahtevi naših klijenata su u potpunosti zadovoljeni obzirom na oblasti zaštite koje pokriva: analogni video nadzor , IP video nadzor, sistem kontrole prisupa i dr.

U saradnji i uz sugestije svojih klijenata,  Discovery  nastavlja sa razvojem svojih proizvoda i sistemskih rešenje kako bi i najkompleksniji zahtevi bili ispunjeni i u budućnosti. Prateći precizno postavljene ciljeve Discovery nastavlja sa razvojem jedinstvenih inovativnih rešenja koja će predstavljati standard u oblasti tehničke zaštite.

Tržište

Sa Discovery paletom proizvoda i profesionalnim rešenjima ne postoje ograničenja. Discovery tehnologija je kompatibilna i prilagodljiva svim vrstama sistema tehničke zaštite.